29 mars 2021

Jubelår

 

 Hela begreppet Jubelår riskerar att missförstås.
Jubelåret grundade sig på ett helt annat system - ett system som psykopater som Vatikanstat, bankväsenden etc FÖRINTAT. Här kan ni läsa bakgrunden till förintelsen av jubelåret.
Låt mig förklara; Förr kunde man låna pengar om man hade något att sätta i pant. Under jubelåret (var 50:e år) återgick panten till den ursprungliga ägaren.
Varför?
Därför att den som haft tillgång till panten - till exempel mark - hade under dessa 50 år kunnat utvinna utkomst från panten, till exempel grödor från den mark som satts i pant för ett lån. Utkomster som alltså mer än väl kompenserat för det lån som panten syftade till att täcka.
Idag talar man om Nesara/Gesara och andra utopiska ideer. D.v.s. skuldavskrivning. Eftersom man sätter huset man köper som säkerhet till den bank där man lånar pengar så äger man INTE huset även om skulden skulle avskrivas - vilket innebär att man får bo i ett hus som banken äger - man får hyra det, av banken - och äger alltså ingenting. Detta är vad The Great Reset syftar till - det som psykopater vill genomföra idag. Du blir egendomslös och livegen och det finns INGENTING fint med det.
Så - hur kan JUBELÅRET återupprättas och rätt bli rätt?
Det första vi måste inse är att vi och våra förfäder rånats under tusentals år och framförallt under de senaste 4-500 åren sedan bankväsendet etablerades.
För att ta ett exempel. Bill Gates äger idag större delen av Amerikas odlingsbara mark. Med Jubelåret skulle han INTE göra det - eftersom marken historiskt sett tillhör andra människor - och så SKA det vara.
Hur ska man då återställa den felaktiga fördelningen? Man beskattar Bill Gates företagande och alla andra företags vinster. Skatt ska INTE läggas på arbetarna utan på företagens vinster som därefter ska fördelas månatligen i form av medborgarlön - UTAN motprestation - som återbetalning för tusentals år av stölder.
 
Här nedan har vi ett exempel då den arrogante tjuven Fredrik Reinfeldt möter ett av sina rånoffer. 

 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar