6 aug. 2022

Nerijus Belivicius ett offer i en politisk skandal

Sällan har man sett svensken fullkomligen ösa ur sig av sin mordlystnad och blodstörst som när det gäller denne stackars oskyldigt dömde man Nerijus Belivicius som nyligen mördades i fängelset.
Filmen nedan lades upp 13 dagar innan mordet på Lisa Holm. Filmen lades upp på ett konto som hade namnet Lisa Holm - och filmen bevisar att detta fruktansvärda mord var ett terrorbrott. Pappan var jobbade inom underrättelsetjänsten för försvaret och det var vid den här tiden som adressuppgifter och information om försvarets personal hade läckt från Transportstyrelsen. Det var även fruktansvärt dåligt och oproffessionellt skött av polisen som lät hundratals människor från Missing People springa omkring på området för förundersökningen vilket gjorde det oerhört lätt att placera "bevismaterial". Filmen nedan lades upp 13 dagar INNAN Lisa Holm mördades - och är ett tydligt hot. (Se kontonamnet)
Människor som dömer denne stackars man och fullkomligt frossar i hämndlystnad och blodtörst ska SKÄMMAS. Ni är avskyvärda.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar