7 mars 2021

Vaccinpassen och lagen

Att Anders Ygeman som är en kriminell narcissist https://www.expressen.se/.../snickarnas-miljonskulder-25.../ vill införa vaccinpass är fullt förståeligt eftersom såna som han alltid velat kontrollera och styra över människor och gärna mörda dem eftersom det ingår i den narcissistiska mentalsjukdomen. En narcissist högsta dröm är att återuppliva nazitysklands koncentrationsläger eller återupprepa Stalins mord så detta är bara en av Ygemans våta drömmar att få göra en Hitler 2.0. Det återkommer ständigt hos narcissisterna.
Dock är det kriminellt och olagligt enligt Europarådet och även om de narcissistiska socialistiska regeringarna världen över inte väljer att göra lag av rekommendationerna utan istället utöva sitt kriminella beteende - så ÄR det din rätt att leva i enlighet med de resolutioner som instiftades med Nurnberg-rättegångarna som grund - just för att förhindra att dessa ondskefulla, mentalsjuka narcissisterna återigen ska få utlopp för sin mentalsjukdom.
Narcissister finns på gräsrotsnivå, låg nivå och på politisk nivå och bland myndighetspositioner - och ofta på höga positioner i samhället. De saknar kompetensen men de är skickliga manipulatörer och kan armbåga och käfta sig fram även om de brister i kompetens och har låg intelligens, som Anders Ygeman, Lena Hallengren och Stefan Löfven för att nämna några.
Som företagare och anställd vid till exempel resebolag ska man vara medveten om att man är personligt ansvarig för sina kriminella handlingar och kan dömas med böter upp till 4% av den årliga omsättningen för den här typen av kriminell handling. 
 
Eftersom narcissisten har ett kontrollbehov och vill kontrollera och isolera sin omgivning så råds du att dokumentera och spela in de situationer där du konfronteras med en kriminell narcissist. Du kan klargöra för dem att inspelning görs - DET brukar räcka för att narcissisten ska upphöra med den kriminella handlingen. Spar dokumenten/inspelningarna och anmäl det begångna brottet. Begär fullständigt namn, position etc under inspelningen.
Det kan även vara bra att fotografera av lagarna i Europarådets resolution och ha dem lättillgängliga för att visa upp vid behov.
 
 
Europarådets resolution angående vaccinpass och diskriminering

 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar