12 jan. 2022

Astroworld sanningen bakom de åtta döda

 Åtta döda under en konsert med rapartisten Travis Scott på Astroworld-arena i Houston i November 2021. Spekulationerna kring dödsfallen omgärdas av mysticism och satanism nämns som en av orsakerna till dödsfallen och anledningen till det var att konserten hade en del symbolik som satte igång alla de vilda fantasierna. En av symbolerna var de åtta blixtar som man använt som dekoration och en annan var artistens tal om att "Vi ses på andra sidan". Sanningen är att detta har ingenting med ockulta inslag att göra utan detta var ett överlagt och planerat mord och hur det hela gick till ska jag förklara här. Källorna och faktaunderlag finns i länkarna.

Kravet för att få delta vid konserten med Travis Scott var att man var vaccinerad, vilket alla i publiken alltså var. Astroworld arena är omgärdad av 5G-antenner. Denna kombination är svaret på vad som hände.
Vaccinerna påstås innehålla grahpeneoxide som är världens starkaste metall och har förmågan att leda energier och forskning har gjorts på området i flera år innan pandemin under läkemedelsforskning som drivs av European Foundation for Clinical Nanomedicine. Ett annat faktum är att alla som tagit vaccin faktiskt är numrerade och dessa nummer går att snappa upp via bluetooth.
Vad som hände på konserten var att man skulle pröva om man kunde döda ett specifikt antal människor i en folkmassa - d.v.s. i detta fall exakt åtta stycken.
Vad man gjorde var att välja ut åtta nummerkombinationer av de närvarande i publiken och man valde ut åtta personer i åldrarna 14 till 27 som skulle vara försökskaniner.
Experimentet visade sig falla väl ut och slutsatsen för de som är drivande är alltså att man nu kan avrätta exakt vilka personer man vill.
Det hela är alltså mycket enkelt. Via dator kan man välja ut de personer man vill avrätta - även i ett hav av människor. Med hjälp av 5G-strålning får man grapheneoxide att reagera på ett sätt så att som gör att den utvalde personen avlider

Ok. Du får tro vad du vill. OM satanism och ockultism låter mer logiskt för dig så kan jag inte göra något åt det - även om jag tycker att min förklaring är den mer logiska.
Detta handlar om högteknologi - inte vidskepelser. Och nu börjar det bli farligt på riktigt, för vaccinerade.

Deborah Englund

Astroworld deaths
Travis Scott Astroworld


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar