28 mars 2012

Ge Svensson böta så slipper Reinfeldt skatt.

Så här står det på åklagarmyndighetens sida;
"Åklagarmyndigheten är en statlig myndighet och är skyldig att registrera alla allmänna handlingar som kommer in till myndigheten.
Detta innebär att alla brev, inklusive e-post och fax, registreras i myndighetens diarium. Därefter, oftast samma dag, vidarebefordrar registrator ärendet till rätt person (handläggare) vid Åklagarmyndigheten."

Ja det ser ju fint ut, ALLT som kommer till åklagarmyndighetens kännedom handläggs och ses över,,,  Det ser bra ut på papperet att man "bryr sig om" Svensson och Svenssons bekymmer ,,,men det är en illusion, man skiter högaktningsfullt i Svenssons problem åtminstone som Svensson KOSTAR istället för att generera inkomster till staten.
 Det är ju nämligen så att nu sänks skatterna och från någonstans måste ju pengarna tas som ska hålla igång allmännyttan så pöbeln håller sig lugn. Jamen då jagar man Svensson och bötfäller Svensson för allt från snö på bilrutorna (JÄÄÄÄÄTTTE DYRT!!! 8.000 Pix!) till Rattfylla; Rattfyllor är en fantastisk kassa-ko, speciellt om man är arbetsför och stadd vid kassa för då finansierar man säkerligen ett alkolås och då har staten tjänat 50,000 kr i ett naffs. GENIALISKT Reinfelt! Bra tänkt!
 Och så när Svensson står inför Domarskranket så finansieras en hel drös med statsanställdas löner.
 Ja, du Svensson; Vad skulle staten göra utan dig?

DINA ärenden? Nej, nej, nej!!! de KOSTAR ju somsagt - så de lägger vi ner omgående.

Deborah Englund

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar