28 mars 2014

Ett vinnande koncept - Folkets Allians; V, SD och småpartierna med samma vision - ut ur EU

Det är svårt med politik men en sak har jag insett att brinner man för sin sak så säljer man inte sin själ.
En sak jag alltid brunnit för är att vi ska ut ur EU och detta har jag gemensamt med Vänsterpartister,  Sverigedemokrater, en lång rad småpartier samt alla de som insett att de förlorat på EU-medlemskapet; bönder, samer etc, etc.
Ut ur EU är vad som skulle rädda ekonomin framförallt eftersom vi är en av världens rikaste Arealer med våra naturtillgångar i form av frisk luft, fjäll, sjöar, skog, gruvor etcetera, etcetera. Idag skövlas vårt land. Bildt sålde ut våra naturtillgångar sist han satt i regeringsställning 1992 och han är idag den enda som vinner på att utländska företag gräver djupa sår i moder Svea.
Ett utträde ur EU skulle ge oss vår självständighet tillbaka, vi skulle slippa se våra skattepengar försvinna till riskkapitalister som sitter och super i Karibien, vi skulle slippa betala dyrt för medlemskapet, vi skulle slippa se våra bönder gå på knä till förmån för billiga svin och dålig mjölk, vi skulle kunna leva gott på turism och skatteintäkter, vi skulle få självstyre så som andra lyckliga länder som Norge och Schweiz som valt att stå utanför EU.

De enda som vinner på att folket inte kan förenas i denna viktiga fråga är de övriga partierna som inte har någon annan passion än att gynna privatpersoner med kriminella anlag och "företagaranda".

Så - mitt förslag är; slut fred och gå ihop för det som vi har gemensamt - en kärlek för friheten och rätten till självbestämmande - gör vi det, går ihop som folk för det vi brinner för - då vinner vi Valet 2014.

Deborah Englund

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar