18 dec. 2014

Vägra vara offret.

Väx upp och sluta vara ett offer! Låt ingen profitera på ditt lidande. Res dig upp, rakryggad.  Sluta acceptera offerrollen, sluta vara en "problemmänniska"

Problemmänniskor håller hela samhället igång. Vad skulle socialtjänsten jobba med, poliserna, tingsrätt och domstolar? De skulle ju vara arbetslösa om det inte fanns "problemfolk".
De behöver orosmoment, kriser och konflikter därför att det är dom som betalar räkningarna därhemma, precis som nyttiga idioter i krig är bra för vapenindustri, flyg, olja och byggindustri.

Sjuka är bra för läkemedelsindustri och  de som äger läkemedelsaktier som är en guldgruva eftersom man ständigt skapar nya "diagnoser" på löpande band - och folk radar villigt upp sig och ler saligt över att ha diagnostiserats och "hittat sig själva".

 Arbetslösa behövs för det håller lönerna nere och så har arbetsförmedlarna jobb i sin tur.

 Asylinvandringen och missbrukarna behövs för de är mest lukrativa och då får Reinfeldt och Batra en klapp på huvet av de bekanta som äntligen får ta tillbaka något av det de stoppat i skattkistorna tycker de (för sen när är en moderat generöst lagd på riktigt?)
En evig rundgång byggd på lögn. Ställ inte upp på den.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar