3 jan. 2021

Psykopatstyrets dödsryckningar och den parallella världsutvecklingen

 

Det som ger mig hopp i dessa vansinnets tider är att det pågår en annan strömning i samhällsutvecklingen parallellt med vansinnet. Den vansinniga "utvecklingen" styrs av fullblods-psykopater och giriga kapitalist-svin. (Inget ont över människor som har bra ideer som genererar intäkter och framgång - men de som är giriga är inte bara svin utan också kriminellt ondskefulla) Men deras tankegångar har spelat ut sin roll. Det är därför de försöker utöka sin kontroll på detta sjukligt perversa vis som man ser över hela världen. De har gjort sitt och deras tid är slut och det är deras desperata dödsryckningar vi ser.
Under tiden sker detta andra - det verkliga - där människan uppskattar den enkla tillvaron och vänder åter till naturen och de naturliga livets enkla förutsättningar.
Det gläder mig. ❤ 
 
 De ondskefulla psykopatiska kapitalistsvinen försöker kopiera den naturliga enkelheten (genom kommunistisk diktatur där folket påtvingas "enkelhet" samtidigt som de giriga psykopaterna frodas i miljöexploatering och skattesnylteri) och därför gäller det att kunna skilja falskt - från äkta.
 
 

 
Permakultur och enkelhet

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar