10 juni 2014

Varning för "Fackförbundet" Unionen - Stjäl från medlemmarna.Efter snart ett år, 10 månader närmare bestämt, har a-kassan Unionen fortfarande inte betalat ut ersättningen till en av sina medlemmar - en oegentlighet som säkerligen drabbar flera av Unionens medlemmar.
Efter otaliga räknefel betalas nu en viss del av ersättningen ut varje månad men efter en felhantering från arbetsförmedlingen och åtgärdanden av dessa från AF´s håll - så svarar Unionens handläggare varken på brev eller telefon rörande ärendet och ser till att betala ut kompletterande akassersättning. De har fått ett oräknerligt antal förfrågningar rörande ersättningen men har varken gått att nå via telefon eller svarat via brev eller mail. Tystnad är responsen på förfrågningarna.
Det handlar om ca 12000 kronor före skatt som fortfarande inte betalats ut - och något svar på vad detta beror på har alltså inte gått att få från Unionen.

Jag varnar härmed alla de som överväger att gå med i en akassa för Unionen. De tycks lägga sin tid och energi på att marknadsföra sig MEN att uppfylla medlemmarnas lagliga rätt förmår de inte. En SKANDAL! Hejdlöst oseriöst att inte ens lägga tid på att svara på medlemmarnas frågor via mail och telefon.Långa handläggningstider för att överhuvudtaget få någon ersättning och när den väl kommer så är den feluträknad.

Unionen är ett SKÄMT, ett dåligt skämt!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar