21 nov. 2014

Invandringshanteringens haveri och politikernas hyckleri.

Idag är det närmare 6000 människor anställda vid Migrationsverket, en siffra som ökar i takt med att invandringen gör det.
Många av de anställda vid Migrationsverket är själva invandrare. Det har visat sig resultera i en hel del korruption och kriminell verksamhet.Läs reportage här.
Att man inom regering och riksdag för en sån slapphänt och oansvarig hantering i invandringsfrågan är ett bevis på att invandringen är en icke-fråga, ett spel för galleriet. Man har inget ÖPPET HJÄRTA från politikerhåll eftersom man inte på allvar sätter sig in i flyktingarnas situation och skaffar sig verkliga kunskaper angående motsättningar mellan folk och religioner. Hade man på allvar brytt sig om situationen i världen hade man skaffat sig de nödvändiga kunskaperna - det har man inte gjort.
Det enda parti som har ett ärligt engagemang i flyktingfrågorna är Sverigedemokraterna. Sverigedemokraterna tar problemen på allvar och vill föra en restriktiv invandringspolitik som kräver att man skiljer på invandrarna genom att urskilja problemen.
Den flyktingpolitik som förs av de övriga sju partierna saknar mål och mening och följdaktigen saknas ett äkta engagemang och att hitta ett öppet hjärta bland dessa nonchalanta karriärister och linslusar är i verkligheten som att leta efter en nål i en höstack.

Faran i detta hyckleri är dock uppenbart; Systemet utnyttjas av de invandrare man lämnat över invandringsansvaret till. Det har alltså visat sig att man köper och säljer med asylrätter som i Malmö. Uppdrag granskning har även visat att man sätter kriminellt belastade "språkvårdare" att döma i flyktingpolitikens vara eller icke vara, "språkagenter" som döljer sig bakom hemligstämplade kodnamn och som själva inte lever upp till kraven för medborgarskap i Sverige. Se Uppdrag Gransknings avslöjande här. (Tillgängligt till 20 December 2014)

Vi kan inte fortsätta en sån nonchalant och oansvarig invandringspolitik. Att utestänga Sverigedemokraterna från dessa viktiga frågor är som att ha en riksdag och regering som väljer att binda ris åt sin egen stjärt och be om problem. Det behövs balans i alla politiska frågor så därför bör man lyssna på argumenten från ett invandringsrestriktivt parti. Det har med förnuft att göra - och utan förnuft havererar hela landet. Garanterat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar